Acasă > Despre noi

SC EIKON SRL este o societete comerciala infiintata in anul 2000, care promovează şi comercializează o gamă largă de icoane ortodoxe în stil bizantin şi în stil realist bisericesc ortodox şi obiecte de cult ortodox de calitate aurite, argintate şi de alamă.

Principiul esenţial al societăţii noastre este de-a promova icoanele şi obiectele de cult ortodox de calitate şi nu de-o „singură folosinţă”, care au invadat practic piaţa de desfacere cu un preţ „rezonabil”, dar lipsit de calitate, de multe ori fiind chitch-uri sau copii deformate ale tradiţiei de producere a icoanelor şi obiectelor de cult bisericesc ortodox.

SC EIKON SRL propune atenţiei Dumnevoastră o serie variată de icoane: icoane litografiate aplicate aproximativ la 200 de modele (reprezentări ale Maicii Domnului, Domnului Iisus Hristos, Praznicelor Împărăteşti, Sfinţilor) .

Executăm şi comenzi de icoane litografiate personalizate  a diferitor sfinţi, icoane făcătoare de minuni pentru parohii, mânăstiri, eparhii. În acest sens având o bogată experienţă prin executarea de către firma noasră a variate icoane in pateneriat cu Mitroplia Moldovei si Bucovinei, Arhiepiscopia Romanului, Arhiepiscopia Sibiului, Arhiepiscopia Alba-Iulia, Manastirea Hadambu, Manastirea Sfantul Ioan de la Suceava, Manastirea Bogdana,Manastirea Rohia, Manastirea Sucevita, Manastirea Ciolpani, Manastirea Movila lui Burcel : Sfânta Cuvioasa Parascheva de la Iaşi, Sfânta Cuvioasa Parascheva de la Roman, Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Maica Domnului de la Manăstirea Hadâmbu, Sfântul Leontie de la Rădăuţi, Maica Domnului de la Rohia precum şi variate chipuri ale sfinţilor în stil bizantin; Sfântul Gheorghe, Sfântul Stefan cel Mare, Sfântul Antonie, Sfântul Dimitrie, Sfântul Mina, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Nectarie, Sfântul Vasile, Sfântul Ioan Botezătorul, Sfântul Spiridon, etc.

Firma noastră realizează şi icoane litografiate în rame de lemn la diferite dimensiuni cu sfinţi, praznice împărăteşti şi reprezentări ale Maicii Domnului şi a Domnului Nostru Iisus Hristos.

SC EIKON SRL execută la comandă icoane pictate pe lemn de tei cu traversă, aurite cu piatră de agat în tehnica vechilor maeştri bizantini. Realizăm pictura catapetesmelor şi avem experienţă în acest sens.

Societatea noastră comercializaează iconiţe plasticate, laminate, diptice,triptice şi icoane ferecate cu pietre semipreţioase emailate, argintate şi aurite.

Referitor la obiectele de cult avem policandre de bronz însumând peste 40 de modele(asigurăm instalarea, consultanţa şi livrarea policandrelor) de la 3 becuri până la 154 de becuri(6 etaje, 6,5m - înălţime, greutate - 500 kg). Executăm şi policandre la comandă, luând în consideraţie dorinţele clientului, spre exemplu înlocuirea becurilor cu lumânări, sau adăugarea unui etaj.

SC EIKON SRL propune atenţiei Dumnevoastră o gamă largă de obicte de cult ortodox executate la o calitate superioară fiind identice celora din pozele prezentate; candele agăţătoare sau cu picior emailate, argintate, aurite sau de alamă; cădelniţe aurite sau de alamă; cristelniţe de aluminiu, aurite; sfeşnice cu 7 braţe cu lumânări sau candele; sfeşnice cu 1,3,5,12,18,24,30,36 de lumînări;cruci de binecuvântare aurite,argintate, emailate,nichelate sau de alamă; truse de botez nichelate,aurite; truse de împărtăşanie aurite;racle pentru sfinte moaşte; cruci pentru turle la diferite dimensiuni; sfinte chivote;sfinte vase; set sfâtul maslu; etc.

Societatea noastră comecializează şi consumabile de calitate; tămâie, smirnă, cărbune şi fitile.